Treballant el projecte

     Ja sabem que fa uns dies que no realitzem entrades al nostre blog però tenim una bona raó, estem treballant al nostre projecte final per a l'assignatura de programes d'animació sociocultural

    Hem aprés que un projecte és un conjunt d'activitats que desenvolupa una persona o una entitat per aconseguir un determinat objectiu, aquestes activitats es troben relacionades i es desenvolupen d'una manera coordinada. El nostre, en concret, és un projecte d'animació sociocultural, per tant les activitats estaràn relacionatdes amb la participació i els valors.
Hem aprés que un

     El nostre projecte es realitza al Centre d'Atenció al Refugiat, ubicat al municipi de Mislata, el seu objectiu principal es fomentar la interculturalitat del municipi ja que en aquesta població hi ha un percentatge elevat de població estrangera. Allò que es preten és que, mitjançant el treball cooperatiu i la participació, les persones residents del  municipi arriben a acceptar e integrar a la resta. 

     El projecte és realitza durant el mes de juliol, encara que el promocionarem un mes abans. En aquest treballarem la inclusió de quatre cultures, les majoritaries, les quals segons fonts del INE són Colòmbia, Pakistan, Romania i Equador. Cada semana será una nacionalitat diferent la que mostre la seva cultura; Els dilluns primer faran una asamblea per tal d'organitzar-se els representants, els dimarts es farà una taula redona, els divendres es farà un concert de música pròpia de cada cultura i els diumenges una fira gastronómica dels menjars típics. 

 Aquest serà el nostre cartell per a promocionar les activitats



Miriam , Hector i Laura. 

Comentarios