Taller vídeo participatiu II

   Durant la segona fase del taller de vídeo participatiu ens hem dedicat a planificar la nostra pel·lícula. Aquesta planificació consistirà en detallar cada escena amb l'ajuda d'una graella. Dins d'aquesta graella especificarem cadascuna de les frases del nostre storyline per tal de representar les escenes de la pel·lícula, a més detallarem el temps, la localització, els personatges i altres elements clau per al desenvolupament de la pel·lícula.

     Una vegada, de manera consensuada, arribem a planificar totes les escenes de la nostra pel·lícula, dirigits/des per la nostra operadora i controladora de temps. Elaborem els "cartons de narrativa" de la nostra pel·lícula i els títols

Imagen relacionada3, 2, 1 .. ¡ACCIÓ!

     Comencem la fase de filmació: primer que res realitzarem un parell d'assajos  previs a la filmació, encara que no busquem la perfecció en la nostra pel·lícula sino la naturalitat

   Una vegada hem arribat al consens de finalitzar els assajos començarem amb la nostra filmació, la qual es farà en només una presa (un take): "un take és un bon take".

     Amb l'atenció plena ens deixem emportar per les paraules de l'operadora de càmera que ens crida: ACCIÓ! i comencem a filmar la nostra pel·lícula.

     Després de viure aquesta experiencia hem pogut comprovar que el talent naix de la confiança i que tots i totes tenim que ser conscients del nostre valor i les nostres aptituds. Tots i totes som bons comunicadors i ens hem de sentir capaços de transmetre qualsevol missatge a la resta del món.

"Todo el mundo tiene talento, es solo cuestión de moverse hasta descubrirlo" 
- George Lucas -


Laura, Miriam i Hector.




Comentarios